Utstillinger

12.06.2015 – 1.06 2016 – Har med et smykke i utstillingen Ta det personlig på Kulturhistorisk museum i Oslo. Utstillingen tar for seg smykker fra hele verden og til alle tider, men det er kun få moderne smykker som er med. Det holdes også omvisninger i utstillingen for skoleklasser hvor jeg er med for å snakke om hvordan jeg inspireres av kulturarven og dermed å forsøke og trigge elevenes kreativitet.

2014 – Lagde utstillingen ”Som det stiger frem” etter invitasjon fra Bærum Kunsthåndverk i Sandvika. Dette var min første separatutstilling hvor jeg presenterte arbeider i plast og sølv, og noen i tekstil. Utstillingsperioden var 24. april til 18. mai. Utstillingen ble siden satt opp på Galleri Villvin i Risør fra medio august til medio september, og vil være å se i Galleri Festivitens lokaler på Eidsvoll Verk fra 8. november til 19. desember 2014.

24.01 2015 – 22.03 2015 – Utstillingen Tradisjon? Tvang? på Hå gamle prestegård hvor jeg var med som en av utstillerene. Fanny Sofie Gjestland er hovedkunstener og kurator for utstillingen som tar utgangspunkt i Gjestlands prosjekt ”Hvordan kan jeg lage noe som tar utgangspunkt i norske kvinners problematiske forhold til sine bunader?” Jeg var med og monterte utstillingen både av mine og andres verk.

Andre som stilte ut arbeider på utstillingen var bl.a Sigurd Bronger og Konrad Medhus.

Utstillingen skal nå settes opp på Skien kunsthall Spriten i februar mars 2016 og på Maihaugen på Lillehammer samme år.

16.-19. august 2012. Rennebumartnan. Ble invitert sammen med tre andre smykkekunstnere som jobber med plast til å lage en salgsutstilling til Rennebumartnan 2012 som hadde temaet Plastic fantastic?! Utstillingen ble svært godt mottatt og ble et flott og fargerikt midtpunkt på martnan.

24. oktober 2011 –1.1.2012 Ble invitert av Haugar kunsmuseum i Tønsberg til å selge smykkene mine i museets butikk under utstillingen til Tore Holm.
I denne perioden var det bare mine ting i smykkemonteret på Haugar.

Sommer 2011 – Salgsutstilling på Seljord kunsforening. Det var en stor bunadsutstilling i deler av lokalene denne sommeren, og mine smykker i monter i butikken. De ble et spennende, moderne men tradisjonelt innslag. Fikk mange hyggelige tilbakemeldinger fra folk etter dette.

Mai 2010 – Utstilling på Norway Designs med min egen versjon av vårt Norske bunadssølv. Ble innvitert av eieren til å lage en utstilling med smykkene mine i plast og sølv i forbindelse med bunadssessongen i mai.

Siri Berrefjord

Siri Berrefjord
Telefon 41516781

Send meg en melding

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Anti-spam

Instagram did not return a 200.