Resirikulert

Dette er min egen lille resirkuleringsfabrikk. Jeg elsker å gå på bruktbutikker og loppemarkeder og når jeg finner en gjenstand, et plagg eller et stoff som jeg ser har muligheter, da får det bli med hjem. Og etterhvert, når jeg finner ut hva det kan bli, så reSirikuleres det og blir til noe nytt.

Jeg er særs svak for gamle håndlagde tekstiler. Vevet, brodert, strikket, heklet. Noen av klærne har jeg klippet ut av gamle gardiner, duker eller andre stoffer, som jeg så syr ferdig. Det er sjelden jeg finner mye av det samme mønsteret, så det blir kun få eller en av hver modell.

Litt om boka

Kan man lage en kjole av dynetrekk? En topp av filler, et skjørt av et hytteåkle? Og kan disse nye klesplaggene bli noe du er stolt av å gå med? Ja, det kan det!
Å redesigne og sy er moro og lettere enn det du kanskje tror. Vårt forbruk av klær har blitt et miljøproblem. Men, hver og en av oss kan enkelt bidra – vi kan forbruke mindre og reparere. Og vi kan lage noe nytt av noe som allerede har hatt et liv.

Vårt mål var å lage den ultimate redesignboken; en bok som viser hvordan man kan lage kule, moteriktige klær av materialer det er mulig å få tak i. Klærne skulle ikke være retro, for outrert, eller hobbypreget, men plagg man kan tenke seg å bruke, både til hverdag og fest, og til forskjellige årstider.

Vi har forsøkt å dele ideer og tanker, og eventuelle oppdagelser og feil vi har gjort underveis i prosessen med leseren.
Målet er at du som leser skal sitte igjen med et ønske om å lage noe selv, og troen på at du kan få det til!

Bestill idag

Galleri

Siri Berrefjord

Siri Berrefjord
Telefon 41516781

Send meg en melding

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Anti-spam

Instagram did not return a 200.