Fotografering

Jeg har jobbet som fotograf siden 1993, og har hatt mange forskjellige oppdragsgivere. Tar bilder til bøker, kataloger, reklame og brosjyrer.
Jeg jobber for det meste med still-bilder og synes at mine beste egenskaper som fotograf er lyssetting og å finne den rette vinkelen. Verden er tre-dimensjonal, mens et foto bare har to dimensjoner. Så jeg leter alltid etter å gjengi tingene, eller situasjonene, slik at overgangen blir minst mulig. Og riktigst mulig. Det er ikke likegyldig hvordan ting står i forhold til hverandre for at det skal være «godt» å se på.
Av oppdragsgivere kan jeg nevne, Kaare Berntsen AS, DnB NOR, Kistefos museet, Norsk Form, Blindeforbundet, Per Inge Bjørlo, Hole bygdebok og Blomqvist kunshandel.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Les mer om Fotografering

Grafisk design

Jeg har laget layout på bøker, kataloger, visittkort, reklamemateriell og andre publikasjoner.
Når jeg både tar bilder og lager layout til en trykksak gjør det at jeg kan tenke mye mer helhetlig og planlegge layout allerede mens jeg fotograferer. Det gir meg større frihet både i jobben som grafisk designer, og som fotograf.
Når det gjelder selve trykkingen samarbeider jeg med forskjellige trykkerier alt ettersom hva slags trykksak som skal lages. Jeg kan også lage ferdige pdfer som man enten printer ut selv, eller de kan legges rett ut på nettet.

Som grafisk designer liker jeg at det skal se pent og stramt ut uten at det blir kjedelig og selvfølgelig.

Les mer om Grafisk design

ReSirikulert

Dette er min egen lille resirkuleringsfabrikk. Jeg elsker å gå på bruktbutikker og loppemarkeder og når jeg finner en gjenstand, et plagg eller et stoff som jeg ser har muligheter, da får det bli med hjem. Og etterhvert, når jeg finner ut hva det kan bli, så reSirikuleres det og blir til noe nytt.
Jeg er særs svak for gamle håndlagde tekstiler. Vevet, brodert, strikket, heklet. Noen av klærne har jeg klippet ut av gamle gardiner, duker eller andre stoffer, som jeg så syr ferdig. Det er sjelden jeg finner mye av det samme mønsteret, så det blir kun få eller en av hver modell.

Les mer om ReSirikulert

Smykker

Jeg har designet og laget smykker i mange år, og hovedmaterialene mine er plast og sølv.
Jeg lager ringer, mansjettknapper, brosjer, klaver, øredobber. Ofte kommer idéene mens jeg jobber og nye muligheter åpner seg for hva det kan bli. For meg er det selve prosessen med å lage smykkene jeg liker best. Derfor, og fordi de er håndlaget, blir ingen av smykkene helt like selvom de kan være laget i samme form eller med de samme materialene.
Brosjene er laget etter avstøpninger av gammelt norsk bunadssølv. Blondesmykkene er laget av gamle blonder som jeg kjøper på markeder og bruktbutikker. De blir håndmalt og preparert så de blir stive som metall.

Les mer om Smykker

.

Siri Berrefjord

Siri Berrefjord
Telefon 41516781

Send meg en melding

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding